Novemberpoëzie - dag 10 - Bijgeloof

10 nov. 2021 · 24 keer gelezen · 0 keer geliket

Soms ben ik bijgelovig.

Op vlak van agenda’s bijvoorbeeld.

Het onpraktische geloof dat iets niet doorgaat

als ik het opschrijf. Ik zweer je,

dat is zo.

 

Zaken als de tandarts, jobcoach, psycholoog

durf ik wèl want ik wil

geen afspraken missen.

Maar wat belangrijk is

beitel ik in mijn hoofd

 

en schrijf ik na afloop in mijn agenda.

Om het niet te vergeten.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

10 nov. 2021 · 24 keer gelezen · 0 keer geliket