Novemberpoëzie - dag 12 - Uit het leven gelepeld

12 nov. 2021 · 32 keer gelezen · 0 keer geliket

Met wanten hou je een lepel vast,

op ontdekkingsreis naar balletjes.


Hoe lang drijven ijsschotsen

in dampende tomatensoep?


Hoe snel ik ook sjaals brei,

de soep stijgt onheilspellend.


Je lippen kleuren blauw.

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

12 nov. 2021 · 32 keer gelezen · 0 keer geliket