Novemberpoëzie - dag 18 - Dagen

18 nov. 2021 · 24 keer gelezen · 2 keer geliket

Dagen vliegen voorbij.
Ze hollen, huppelen, fietsen.
Soms kruipen ze.
Al naargelang hun humeur.

En ik maar volgen.

Als ze slenteren word ik moe.
Dan sluit ik ze buiten en verstop me
onder de dekens. Vaak
val ik in slaap.

Gluur ik nadien door het raam,
is er nog geen dag gepasseerd.

 

 

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

18 nov. 2021 · 24 keer gelezen · 2 keer geliket