Novemberpoëzie - dag 22 - zondag

22 nov. 2020 · 6 keer gelezen · 0 keer geliket

Zondags zijn we op ons vaagst

met gesteentelagen tussen ons in

als bewijs van tussenjaren.

Daar waar jij een voorsprong nam

in leven en het vullen ervan

met liefde als een huis.

En ik weet dat ik iets vrij bewoon

waar jij alleen maar van droomt

op dagen die geen zondag zijn.

Op dagen die wél zondag zijn, 

droom ik van dikke muren. 

 

 

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

22 nov. 2020 · 6 keer gelezen · 0 keer geliket