Novemberpoëzie - dag 22 - Ombres chinoises

22 nov. 2021 · 19 keer gelezen · 0 keer geliket

November even na vijven

steekt de klok de zon voorbij.

In de vrieskou kruipen je handen wit

tegen het haardvuur.

De notelaar spookt in de tuin.

Takken in het straatlicht,

vingers aan het vuur,

schaduwschilderen op de muur.

 

Later gloeien je handen na,

groeien wortels 

onder mijn huid. Kom je thuis.

 

 

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

22 nov. 2021 · 19 keer gelezen · 0 keer geliket