Novemberpoëzie - dag 25 - Tweedekansdepot

25 nov. 2021 · 5 keer gelezen · 0 keer geliket

Drie vierde pak klontjes Tiense suiker.

Postkaarten met vergane inkt,

eventueel te hergebruiken.

Een doos Lipton zwarte thee

min één zakje.

Een half servies met motief.

Een onderbroek maat te groot

voor mij.  Een handvol

met stroop gesigneerde boeken.

Handdoeken, foto’s, bereisde landen.

Voornemens, vertrouwen, halfslachtig gevrij.

 

Gratis te geef relatierestanten.

 

 

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

25 nov. 2021 · 5 keer gelezen · 0 keer geliket