Novemberpoëzie - dag 28- Statistiek

29 nov. 2021 · 16 keer gelezen · 0 keer geliket

Hoe lang duurt de ruimte tussen elk woord?

Hoe hard duwt, bij die witregel, de voet het gaspedaal in?

Hoezeer wakkert afstand in ruimte de notie van tijd aan?

 

Telefoongesprekken op autostrades

zijn niet in statistieken vervat.

Niemand ligt er van wakker.

 

Behalve diegene die wacht op een thuiskomst. 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

29 nov. 2021 · 16 keer gelezen · 0 keer geliket