Novemberpoëzie - dag 3 - Visvoer

3 nov. 2021 · 23 keer gelezen · 0 keer geliket

In mijn bord zwemt een vis

in de boterzee. Vies.

Een vis hoort in water

dus kieper ik hem in het aquarium

bij Blub en Freddie.

Zelf vlieg ik in de hoek.


Mama is boos.

Al dat werk.

Almaar eten verzinnen.


Voor boze mama’s ben ik liever lief

dus morgen kook ik voor haar.

Dinosauruskoek in een chocomelkbeek.

Dat vindt die dinosaurus vast fijn.

Blub en Freddie ook;

die lusten geen koek.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

3 nov. 2021 · 23 keer gelezen · 0 keer geliket