Novemberpoëzie - dag 30 - cadeaudoos

30 nov. 2020 · 36 keer gelezen · 3 keer geliket

Ik ken mezelf en dat halsstarrig vasthouden

aan wat ik niet kan omvatten.

Zaken als een veel te grote cadeaudoos

waar mijn armen voor geen meter rond kunnen.

Mensen.

En dan vooral als ze heel dichtbij komen

en het erop aan komt.

Laat die doos op het schap.

Net dicht genoeg om niet te wanhopen.

Net ver genoeg om goesting te bewaren.

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

30 nov. 2020 · 36 keer gelezen · 3 keer geliket