Novemberpoëzie - dag 30 - Sollicitatie

30 nov. 2021 · 36 keer gelezen · 0 keer geliket

Geachte,

Als acteur gevormd binnen de school

van het bewegingstheater, kan ik alle rollen aan.

Met graagte zal ik dan ook poseren voor u.

Je comprends que le photographe est francophone.

Cela ne pose aucun problème.

In bijlage vindt u mijn CV en enkele foto’s

van mezelf in acrobatische posities.

 

Ik moet weer werk zoeken van VDAB.

Bij de vacatures op hun website vond ik

onder de zoekterm Creatieve Beroepen – mannequin:

pôseur de chassis

 

Ik voel dat het gaat lukken!

 

 

* Naar waargebeurde feiten

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

30 nov. 2021 · 36 keer gelezen · 0 keer geliket