Balkonpoëzie (2) - Mores Majorum

24 mrt. 2020 · 14 keer gelezen · 1 keer geliket

Mij afpellen gaat best makkelijk

al ben ik niet goedkoop

-denk aan nagellak-

of makkelijk zou ik denken

misschien wel hopeloos

ten prooi aan banaliteit

Ontneem mij alles

een eeuw bijvoorbeeld

en ik zal weer lange brieven schrijven

en weken wachten

in een erker

tot enkele uitgekiende woorden

mij ontvellen

 

Laat het mij stellen

met steeds minder

haal de zinnen uit de poëzie

wat overblijft is suggestie

wat overblijft

ben ik

in essentie

 

 

 

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

24 mrt. 2020 · 14 keer gelezen · 1 keer geliket