Dit gedicht kun je blijven lezen

Ayla
3 nov 2023 · 11 keer gelezen · 1 keer geliket

denk ik soms
dat het nooit eindigt

omdat de regen nooit het einde was
maar wat als de zonneschijn nooit voor mij komt opdagen?

in boeken eindigt het met zonneschijn na regen
maar mijn leven is geen sprookje

misschien komt er geen punt
maar een vraagteken
achter de zin

wat als mijn boek geen achterflap heeft?
dat mensen me uit het wilde weg lezen
-misschien zelfs halverwege stoppen-

ik heb nooit gedacht aan mijn laatste zin
misschien was -ie er wel maar 
is hij nat geregend
en weggespoeld

daardoor

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

Ayla
3 nov 2023 · 11 keer gelezen · 1 keer geliket