Een gedichtje in de mist.
een gedichtje
aan het dwalen
zwevend in de mist
zuchtend zoekend
naar die woorden
die het tragisch
is verloren
toen het zich
verheffen wou
tot iets
wat het niet is
zoekt de woorden
vindt de grenzen
en de hoop
die blijft