Twaalfjes zijn geen grote broers van
Elfjes, nee. Het zijn in feite gewoon
Tieners, die nog ongerept zijn.
Nee, genoeg gegroeid denk je dan, maar
Achter elke deur begint een weg, laat
ze vensters op hun toekomst waar
ze samen kunnen baden in schone
vijvers. Laat ze uitgroeien tot ge-
vierde gewassenen die hun ver-
driet kunnen omarmen bij een
tweesprong in hun leven,
eender waarheen ze springen
#novembervers2024