een twee gedicht

Leen Pil
4 mei 2015 · 5 keer gelezen · 0 keer geliket

je ziet geen been in dansen omdat het water om je vastzit  
de heup weer als een maanvis zwemt

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

Leen Pil
4 mei 2015 · 5 keer gelezen · 0 keer geliket