éénlettergreepgedicht voor Dribbel

28 nov. 2020 · 14 keer gelezen · 1 keer geliket

in mijn dorp steekt een man
een hond dood.
het beest heeft geen kwaad in zich,
doet niets om bang voor te zijn.

hij loopt speels en lief
naar de man toe, zwaait 
met zijn staart,
houdt de snuit koel.

blaft eens stoer:
hé jij daar.

maar het mes is scherp,
gaat recht naar het hart.
in geen tijd 
druipt het bloed, zo snel,
nog meer dan de hoop
op het spel,
op de tak die hij denkt dat hij werpt.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

28 nov. 2020 · 14 keer gelezen · 1 keer geliket