Februaripoëzie - dag 5 - D/s

5 feb. 2020 · 35 keer gelezen · 0 keer geliket

bij dorst drink ik gulzig 
water als het te laat is
zo ook heb ik lief
volmondig en tragisch 

daartegenover de pralines
waarvan ik eerst een half
en dan een vierde

eet uit jouw hand

keer op keer geef ik
mij over
aan controle

weet mijn verstand

zichzelf te omzeilen

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

5 feb. 2020 · 35 keer gelezen · 0 keer geliket