Fridge Poetry

MiMa
24 apr 2019 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket

De dronken kok boetseerde van kaas een huilende vrouw. Jij bent mijn diamant, fluisterde hij.

Ik ben gek, dacht hij koel. Mijn enige en eeuwige ruikt toch iets te veel naar melk. Hij sloeg het beeld naar achter en voelde zich weer vrij als een vogel.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

MiMa
24 apr 2019 · 0 keer gelezen · 0 keer geliket