GEDICHT

Siegert
22 mei 2020 · 22 keer gelezen · 3 keer geliket

                        EEN GEDICHT IS NIET ECHT,
                        EEN GEDICHT IS NOOIT NÚ.

                        HET IS EEN ODE
                        AAN EEN PERIODE

   DIE ACHTER ONS LIGT.

                        ZOALS TOEN JE
                        PER ONGELUK
                        BRAND HAD GESTICHT

                        IN M’N BUIK EERST
                        EN SMEULENDER
                        IN M’N HOOFD OOK.
                        (HET RUIKT ER NA MAANDEN
                        NOG ALTIJD NAAR ROOK)

                                               MAAR EEN BLADZIJDE DRAAIT,
                                               DIT GEDICHT DOET NIETS MÉÉR.

                                               IK SCHRIJF HET MAAR OP,
                                               LEG HET ZO NAAST ME NEER.

 

                        siegert.

 

           

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

Siegert
22 mei 2020 · 22 keer gelezen · 3 keer geliket