Kijk
Ik wou de bloesemende kerselaar
in het winterse zondaggedicht.
En kijk,
daar stond hij
rond
en
vol
en
blozend van wit.
Als een meisjesvrouw.
In een gedicht.
Lees mij
zei zij.
En zie.
Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.
Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.