Geweten in de nachtwind#novembervers2024

4 nov 2024 · 1 keer gelezen · 1 keer geliket

 

Jagen.

De leeuw onder schot.

Keuze

Een fel, scherp schot.

Op slag dood.

Dodelijke efficiëntie.

Tweehonderd kilo

intelligentie,

weggeblazen ziel,

 in het zand.

Doder dan dood.

 

Drie uur in de ochtend

Aan honderd meter in

drie seconden

neemt hij me te grazen,

de leeuw.

Wakker !

En als ik was gedood ?

Zweetparels in de

nachtkoelte.

 

De zon raakt de heuveltop.

 

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

4 nov 2024 · 1 keer gelezen · 1 keer geliket