de trein raast voorbij
sta alleen op het perron
ik heb haar gemist
de trein raast voorbij
sta alleen op het perron
ik heb haar gemist
Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.
Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.