de trein raast maar door
sporen vloeien in elkaar
maar ik ben 't spoor kwijt
de trein raast maar door
sporen vloeien in elkaar
maar ik ben 't spoor kwijt
Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.
Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.