Haiku-achtige probeersels.
zon en zee en strand
en dan weer naar huis toe gaan
vrolijk maar verbrand
't doet een beetje pijn
maar het was toch wel plezant
in die zonneschijn
morgen weer naar 't werk
dat is dan iets minder leuk
maar ik hou me sterk
'k overleef het wel
met mijn zongedroogde snoet
en tomatenvel