R
K
J
O
A
A
D
L
P
E
I
G
E
B
R
N
O
A
L
F
C
I
H
O
S
A
P
C
U
H
V
W
I
I
T
N
T
E
I
K
S
E
T
N
T
H
IJ
Tekst op vlag (nationaal Japans volkslied)
Kimi ga yo wa
Chiyo ni
Yachiyo ni
Sazare ishi no
Iwao to narite
Koke no musu made
(vertaling)
Moge Uw (keizers) regering
duizend jaar duren,
voor achtduizend generaties.
Totdat stenen rotsen worden,
welke bedekt zijn met mos.