Een would-be dichter
zag in Kapellen het licht
't is een zwak lampje.
Je mag proberen
als je muze niet thuis geeft
dan lukt dichten niet.
Wetten vertonen
gaten, zoals gruyère
ze dichten lukt nooit.
Op Gedichtendag
dichten dichters vlot de kloof
tussen boom en bos.