Het tegendeel van poëzie

16 nov 2024 · 4 keer gelezen · 0 keer geliket

Groottemeasurering sinds stilte tot spreken

Probeer ik mijn interactie terug te bereiken

De bedoeling 

Het tegendeel van poëzie is spreken

Ik ga verder met de bedoeling

Letterlijk

Het implicaat

De vertaling sinds nalatigheid tegenover onderwerp

Is de volgorde verkeerd door dezelfde wereld

Ik ben wederom vergeten en vergeten te schrijven

Ik ben een onthoudingsvorm van mijn eigen lichaam

 

Het tegendeel

Het stoot mij af dat U tot mij spreekt

Geluid is de dood van mij u lichaam

Ik ben niet langer uw tongval

Interactie

Voor altijd zullen wij twee paden betreden

Want U bent echt niet nodig voor uw lichaam 

Geest

 

Poëzie is het liaat tussen tong en spreken

Ik word mens, de naam voor mijn lichaam

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

16 nov 2024 · 4 keer gelezen · 0 keer geliket