Ik maak huiswerk.
Bij het open raam.
Mijn ogen dwalen af.
Ik zie een kraai.
Ik zie woorden.
Ze krijgen vleugels.
Drie haiku’s.
Een zwarte kraai
zit als een kwartnoot een tel
op een kabel
Een zwarte kraai
wiebelt als een koorddanser
op een kabel
Een zwarte kraai
steekt als een hoofdletter uit
op een kabel
Genoeg gedroomd.
Ik schrijf KRAAI VLIEGT WEG
op de lijn van mijn schrift.
Ik doe het raam dicht.
Ik maak mijn huiswerk af.