Het begint volgens jou best
vanaf een nulpunt.
Je doet niet aan rechten,
noemt ze vrijpostig vrank,
té m'as tu vu.
Nee.
Een lijnstuk volstaat jou.
Het begin in een knop
en tintenkiller in de aanslag.
Zolang het maar alle kanten uit kan
gewist worden.
Ik trek het niet langer.