Januaripoëzie - dag 30

30 jan. 2020 · 25 keer gelezen · 0 keer geliket

Ik bazel raadsels

en bewaak de cryptische toon

tussen wolf en sphinx

ligt vrijheid

van interpretatie

van adoratie wordt niemand heter

en afwijzing is te banaal

kom, lust

rauw mijn zinnen

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

30 jan. 2020 · 25 keer gelezen · 0 keer geliket