Hoe proeft onze droom
Vier experts kopiëren geld,
en het gas lucht de dramashow.
Slimmer leven de windmolens,
die extreme temperaturen drinken.
Zure beertjes flatteren in de strandstoel,
en de denktank drukte de frustraties als een naïef volksleger.
De hofleverancier van de gemeentes avonturen graag thuis,
en slimmer leven de tieners in de fulltime dodentocht.