Maartpoëzie - dag 1 - Don't shoot the messenger

2 mrt. 2020 · 28 keer gelezen · 1 keer geliket

Andermans drank
besprenkelt mijn hand
als een golfslag.
Daarboven een meeuw
krijsend van jolijt
om zoveel
vrouwensmaad.

Ik zal nooit begrijpen
waarom iemand 
het water verwijt
wat de wind bespeelt.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

2 mrt. 2020 · 28 keer gelezen · 1 keer geliket