Maartpoëzie - dag 9 - ritsen

8 mrt. 2020 · 24 keer gelezen · 0 keer geliket


Wat ritsen zoal losmaken...

Ideeën voor een brief bijvoorbeeld.
De aanhef en het midden morsig
in een soort van codetaal.
De regels komen zelden overeen.
Alle vaagheid daaromheen
leidt in rechte stippellijn
tot een immer vaststaand slotakkoord:

Gebruik makend van elke genegenheid,
verblijf ik - met hoogachting-
gaarne nog even in uw leven.

En dan wachten in een tochtgat.

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

8 mrt. 2020 · 24 keer gelezen · 0 keer geliket