Melig gedicht

6 feb. 2020 · 62 keer gelezen · 0 keer geliket

(voor te dragen als u de koffietafel voortijdig wil laten eindigen)

het is dat de dagen zo droevig zijn
en vandaag nog meer dan ooit
slenter ik uren door mijn hartepijn,

raak niet uitgepraat en aan de dool.
alles spreekt van jou, tot op vandaag is
mijn bloed, ogen en armen tergend traag

zorgen er hier wakend voor, en dat
ten allen tijde, het nachtelijk
omhelzen aan niets te laten lijden.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

6 feb. 2020 · 62 keer gelezen · 0 keer geliket