Want woorden zijn niet
langer voldoende om
jou te beschrijven
Schrijven komt weer niet
Er is alleen maar de jij
Tijdens slapeloze nachten
Als een deur die open blijft
Of eentje die in het slot
de stilte slaat wanneer een
wind door de kamer raast