Ongedierte kruipt
kousenvoetend een hand op.
Kijk, ik klauw me een weg
doorheen dit oerwoud
dit oervervelende woud
van wildgroei aan hersenstammen.
Mijn schoenen transparant
leveren voeten over
aan hun speler.
Ergens krast een naald
vinyl stuk.
Er was een lied.
Er was eens
een lied.