Novemberpoëzie - dag 11 - okkernoten

12 nov. 2020 · 16 keer gelezen · 0 keer geliket

Je beloofde me okkernoten.
Net zoveel als er passen
in het kommetje van je hand.

Ik herinner me het zand
nog dat ik in mijn eigen
handpalm wou dragen.

Iets met verkrampte vingers.

Zo mooi als jouw hand
daar noten balanceert,
daar blijf ik naar kijken.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

12 nov. 2020 · 16 keer gelezen · 0 keer geliket