Zaal na zaal lopen we langs
kunst om te lachen.
Dadaïsme, surrealisme, toerisme.
Klinkende namen vullen de bordjes.
Te klein gedrukt. Bij elke uitleg
mis ik een encyclopedie.
Gemaskerd hopen mensen zich op.
Mijn ontwijken lijkt op dansen.
Pointillisme.
Later drinken we koffie
en vertel jij over je medisch dossier.
Dat ik Valvulaire Cardiomyopathie onthoud
maar niet -dank u Google- Marcel Duchamp.
Hypochondrie.