de stad: 's nachts keert zij zich
in haar bedding
een fabuleuze goocheltruc
de winkelstraat een pop up kamer
voor cohousing op karton
achter ramen donzen bedden
the room came with a view
een cosy spot voor lucky birds
na de lange zomertrek
over de plas
met laarzen in bed