Novemberpoëzie - dag 14 - In je t- shirt wil ik wonen

14 nov. 2021 · 25 keer gelezen · 1 keer geliket

Daar is het altijd warm,
wonen parfums van het merk thuis.
Ik bemeubel het met boeken 
en behang het met briefjes.
 

We zitten mekaar als gegoten.
Door jou gaat mijn huis mee op reis.
Op zondag draagt het mij 
door lege straten.


Als huishuur reken je me koffie aan.
Maandelijks stort ik bonen 
in je bus. Die heb ik voor je
over.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

14 nov. 2021 · 25 keer gelezen · 1 keer geliket