Novemberpoëzie - dag 14 - marsepein

14 nov. 2020 · 7 keer gelezen · 2 keer geliket

Van die ploetertochten met gouden tegenlicht, glijmodder en molens.
Hun wieken doorklieven het blauw
als messen in marsepeintaart.
Zin in zoet
en koffie met ademwolkjes.

Alles wat ik bedenken kan bestaat.

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

14 nov. 2020 · 7 keer gelezen · 2 keer geliket