zij en ik
vijf meter tussen
en beide in een diepe jas
zij wacht
op een sigaret
of een bed
of tot haar spieren slapen
tegen de harde rugrand
ik wacht op iets
minder noemenswaardig
zij en ik
vijf meter en een vangnet
voor mijn voeten
kop of munt
er werd juist
voor mij gegokt