Zondag is Solitude:
een zwart-bordeaux woord
met wollen randjes.
De regen rondom noopt
tot een terugtrekken in fotoboeken.
Die hoeken waar oude liefdes
huizen als een lappendeken.
Er woont een leven in mijn lijf.
Misschien nog het meest gehuld
in zwart-bordeaux met stekelrandjes.
En plukken wol her en der
als kruimels op de weg
om me terug te vinden.