Novemberpoëzie - dag 15 - Visser

15 nov. 2019 · 31 keer gelezen · 0 keer geliket

net voor de wimpers vallen

wat woorden op vals papier

ik maak mezelf wijs

geloof ik 

iets voor later

voor wie wil weten

wie ik was

ik ben niet meer 

dan een visser die wacht

op wat voldoende zuurstof vindt

om te komen bovendrijven

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

15 nov. 2019 · 31 keer gelezen · 0 keer geliket