Novemberpoëzie - dag 16 - Een knuffel met een werkingsduur van twaalf uur

16 nov. 2021 · 23 keer gelezen · 0 keer geliket

bestaat uit

 

Handen die zich zo gretig uitstrekken dat een smartphonescherm doorwaadbaar wordt.


De geur van tien vers geopende pakken Douwe Egberts koffie.


Een zomerbries dwars doorheen een katoenen jurkje.


Het polyfoon gespin van een familie tijgerkatten.


Een eindeloos cirkelende regenbooglolly.


Witte sloefjes die lopen als slagroom.


Je parfum om me heen.

 

 

 

 

 

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

16 nov. 2021 · 23 keer gelezen · 0 keer geliket