potten confituur
en kruimels op mijn bord
het wordt zo moeilijk stil in mij
het prikt en jeukt en trekt
verrekte snelle dagen
met snelle wensen
van snelle mensen
rukken op
in mijn kop
en ik kan niet anders
dan aan jouw mouw trekken
want je kan het zo gek niet bedenken
of er is al een ander
mee weg
met jou
of met het beleg