Novemberpoëzie - dag 20 - week

21 nov. 2019 · 9 keer gelezen · 0 keer geliket

hoe graag wil ik een open deur

de laatste sleutel achter een blinde vlek

ik ben een metser

een kei in het bouwen

van muren om een ander

en ik word week

na week transparanter.

Geraakt door deze tekst? Maak het hartje rood of deel de woorden met je vrienden.

Zo geef je mee een stem aan de woorden van deze schrijver.

21 nov. 2019 · 9 keer gelezen · 0 keer geliket