ik wacht
en leid mij af
met al wat sneller beweegt
dan wat ik denk
ik glijd af
tot de spiegelwereld
waar alles leven lijkt
maar dan net iets minder
juist de klok tikt een tiende trager
het oog hangt wat
vingers net te lang
het orgel dissonant
en ik dans de dans
en wacht
tot de spiegel barst