Zondags zijn we op ons vaagst
met gesteentelagen tussen ons in
als bewijs van tussenjaren.
Daar waar jij een voorsprong nam
in leven en het vullen ervan
met liefde als een huis.
En ik weet dat ik iets vrij bewoon
waar jij alleen maar van droomt
op dagen die geen zondag zijn.
Op dagen die wél zondag zijn,
droom ik van dikke muren.