De lamp schijnt groen op tafel
- wie kwam op zulk een cynisch idee-
peper, zout en citroen tegen 't verval.
We leven terminaal
en ik ben wederom fenomenaal
anoniem.
Een experiment, dat ook.
Je rekt me uit en kijkt tot waar
ik me bij mekaar houd.
Vandaag niet veel verder
dan een etmaal.